Kaufland България стартира новата година с игра за своите най-лоялни клиенти - притежатели на Kaufland Card. Всички собственици на дигитална или физическа Kaufland Card могат да спечелят един от 1000 ваучера за пазаруване на стойност 150 лв. Условието е да са активирали и използвали купон от своята карта в периода между 01.01. и 29.01.2023 г.

Всяка покупка в магазините на веригата носи точки за лоялност, с които се активират купоните. За различните артикули са необходими различен брой точки за „отключване“ на купон с промоция. Клиентите на най-големия ритейлър у нас получават 1 точка за всеки 5 лв. от своята сметка.

Kaufland раздава ваучери за пазаруване на стойност 150 000 лева през януари

Купони се събират и при пазаруване от онлайн магазина на веригата чрез приложението Glovo app. Този тип пазаруване и активиране на купони също попада в обхвата на играта за периода на кампанията.

Ваучерите за пазаруване ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Наградата – ваучерът на стойност 150 лв, ще е валидна до 3 месеца след активирането й.

Пълните условия на играта можете намерите ТУК.

За Kaufland България

 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.