Преди броени дни Камелия сподели в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, че цели 15 години се е борила да стане майка. За никого не е тайна, че хитовата изпълнителка премина през редица предизвикателства и болки, докато сбъдне мечтата си. Причината да припомни личната си история е да вдъхне кураж на 150 000 двойки у нас, за които знае, че водят същата тежка битка-

 

Камелия не пропусна да подчертае, че системата не работи в полза на тези двойки и те се сблъскват с всевъзможни спънки. Тя недоумява защо тези двойки трябва да бъдат лъгани, отхвърляни и третирани като втора ръка хора, а за да сбъднат мечтата си им се налага да пътуват в чужбина. Никак не са малко тези, които от разочарование се пропивали, пропадали и дори посягали на живота си само защото се чувствали негодни да станат родители.

 

Камелия проговори за палитрата от емоции по дългия път към родителството

Поради факта, че певицата измина този дълъг и нелесен път, е наясно със статистиката и с множеството неразрешени все още казуси у нас.

За никого не е тайна, че в продължение на 15 години Камелия опита всичко, за да сбъдне мечтата си да гушне своята рожба. Тя премина през много страдания – не само физически, а и психически. При нея имаше проблем с износването на плода, а не със забременяването. Именно поради тази причина тя преживя няколко аборта, един от които с близнаци. Била принудена да вземе решението за прекратяване на бременността й малко преди рождения й ден.

 

Изпитала цялата палитра от емоции по пътя към сбъдването на мечтата си, тя все пак не се отказва и резултатът е налице. Така и не разкри обаче как се е случило чудото. Припомняме, че Камелия, която този януари стана на 52 години, обяви навръх Великден, че е станала майка. По-късно стана ясно, че с приятеля й Цветин, са станали родители на момченце, което носи името Баян.

Източник: Уикенд