Бившият народен представител Калина Крумова обърна гръб на работата на заплата и завъртя собствен бизнес.

 

Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите. В нея ще се обучават деца, но в какви курсове, все още не е обявила. Ще има и занятия за родители.

 

Не може да се отрече, че идеята на бизнеса й е сравнително оригинална – предлага занимания, които според описанията на сайта на академията, „ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати и по-смели“.

 

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят, академията да заложи на себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата.

 

По всяка вероятност в бизнеса ще бъде ангажиран и съпругът й Борислав Захариев – Боби Турбото. Той би могъл да води актьорски курсове например.

Освен обучения за деца се предлагат семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери.

 

Плановете са всичко това да тръгне след Нова година. Най-вероятно бизнесът на Калина Крумова е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години.

 

Както е известно в края на 2017 г. Калина Крумова стана експерт по пътна безопасност в МВР. Тогава гръмна и скандала, свързан с опасенията, че тя не е компетентна по темата. Докторатът й три години по-късно все пак показва, че е имала интерес в областта на пътнотранспортните произшествия и факторите, които ги причиняват.

Източник: Уикенд

Калина Крумова завъртя собствен бизнес