Почитателите на Андреа Банда в последно време се питат какво се случва с любимката им, тъй като симпатичната брюнетка изчезнала не само от тв ефира, но и от интернет. До преди година тя беше една от най-активните инфлуенсъри у нас, но напоследък изчезнала и от интернет и никой не влизал в дирите й.

Появиха се ужасни слухове, че Андреа Банда има сериозни здравословни проблеми, които в крайна сметка не се оказаха много далеч от истината. Инфлуенсърката преживяла дълбока депресия, съчетана с бърнаут, който я изкарал от активна позиция в професионален план. Психиката й тотално се сринала и най-малкият ангажимент вече й коствал доста усилия.

Така Андреа Банда решила да се погрижи за психическото си здраве и се включила във възстановяващата програма на кръстницата си Биляна Савова. На участниците в тази терапия се отнемали всякакви мобилни устройства, не гледали новини, не слушали радио и дори не разговаряли помежду си. Това им помагало да се концентрират върху себе си и да възстановят духовната си аура.

Сега Андреа Банда се чувства добре и отново приема предизвикателствата на живота и в професионален план. Преди дни дори тя посети Амстердам за премиерата на сериала на НВО „Домът на дракона“. Сега общуването с близките и познатите й отново й носи необходимата радост.

Източник: Уикенд

Какво се случва с Андреа Банда?