Оказва се, че Николина Ангелкова се е развела тайно със съпруга си още преди две години.

Двойката умишлено скрили новината за разтрогването на брака им. Инициатор на раздялата бил съпругът й Христо, който към днешна дата вече има нова жена в живота си и съвсем официално я представя за своя половинка. 

Мълвата за краха на брака им се носи от доста време. Освен това прави впечатление, че семейството няма общи снимки в социалната мрежа от години.
Вероятно си спомняте, че преди години Ангелкова открехна завесата на личния си живот. Тогава самата тя сподели, че двамата със съпруга й не делят една спалня заради силното му хъркане.

След това обаче рязко започна да избягва коментарите за семейния й живот и нито потвърди, нито пък отрече дали все още живеят под един покрив с мъжа й. 
Бившият й съпруг Христо пък е махнал семейния си статус в социалната мрежа, както и почти всички снимки с вече бившата му съпруга Николина Ангелкова.

Двойката вече са разделили имотите и парите, придобити по време на брака. Семейството изкара заедно по-малко от десетилетие. Припомняме, че те подписаха в тесен семеен кръг през 2014 г., след което вдигнаха пищна сватба, на която присъстваха гости от цял свят. 

Вероятно си спомняте, че двойката се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди сватбата им, те станаха родители и на дъщеричка Далия, която вече е 9-годишна. Тя е останало да живее при майка си, а с баща си се среща през уикендите и в определените от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издават, че именно това, че била зарязана от мъжа си я подтикнало да си направи пластична операция на носа.
Надявала се, че с хукването по разкрасителни процедури след поискания й развод, ще успее да си го върне обратно. За нейно огромно съжаление обаче, дори и корекциите не й помогнали.

Бизнесменът дори не се впечатлил от разхубавената бивша министърка и бил непреклонен за разтрогването на брака им. 
За ужас на Николина Ангелкова връзката му с новата 20-годишна изгора е сериозна и двамата дори планират деца.
Източник: Уикенд

Каква е причината за развода на Николина Ангелкова?

Каква е причината за развода на Николина Ангелкова? - Снимка 2