Стана ясно как президентът Румен Радев успява да опази визията си на младеж – от менюто му категорично са изхвърлени паста и други видове от любимите му въглехидрати като са заменени с тренировки. Това разкриха запознати с режима на държавния глава, който в името на мускулите напълно забравил за въглехидратите и се появи като манекен по голи гърди преди броени дни.

 

Наскоро президентът лъсна дибидюс на фотос като Владимир Путин, и буквално отлепи общественото внимание от предизборната кампания с визията си на снажен момък въпреки напредналата възраст. Факт е, че Радев изглежда перфектно за 61-годишен мъж, и едва ли някой може да му даде повече от 40 лазарника. След което обвини политиците, че си „показват срамотиите“, и голата му визия е напълно нормална. Фотографията, която взриви общественото мнение, била направена лично от съпругата му Десислава, твърдят запознати. Посланието, което Радев отправя, и то в деня за размисъл преди изборите, е повече от ясно – аз съм в перфектна физическа форма, готов съм да поведа нацията.

Служители на НСО, са потресени от режима на държавния глава, който не пропускал упражнения за фигурата си, и трябвало и те да го следват в залата или подир велосипеда, което ги изморявало, но не и него. „Раде няма спирка! Просто е вманиачен по тренировките, а ние е нужно и по закон да сме до гърба му“, вайкат се от службата за охрана

 

Президентът бил на фитнес 4 дни седмично, като тренировките му продължавали по час и половина. Заниманията се провеждали в резиденцията в Бояна, която обитава Радев. Като военен, президентът спазвал стриктно часа си – точно в 7 стартирал с тренировката, следвал студен душ, след което се отправял към „Дондуков“ 2.

 

Когато не тренирал, държавният глава харесвал гребането, рафтинга, плуването и карането на колело. Коректив му била съпругата му Десислава Радева, която му подарила за рождения ден тренировка по рафтинг за вталяване, а освен това настоявала президентът да тренира здраво всеки ден, да яде протеини, а и сама му ограничила италианските специалитети, към които семейството било много привързано.

 

От екипа на НСО признаха, че влезе ли президентът в басейна или морето, те са длъжни да го последват и там в името на визията му, без значение колко време ще изкара държавният глава във водата. Любимото бяло вино на президентшата пък било табу за държавния глава – Радев трябвало да ограничава алкохола и да не се „глези“ с напитки при усилените тренировки. Президентът си позволявал питие само в изключително редки случаи – не повече от веднъж в седмицата, и то не повече от една чаша.

Източник: Уикенд