Мазният сурат на многоцветния депутат Настимир Ананиев, ежедневно натрапващ ни се от парламентарната трибуна, сипва допълнителна сол в раните на едно българско семейство, чието дете преди няколко години става жертва на гнусни, педофилски посегателства от страна на депутата.

 

С редакцията ни се свързаха Н.П и А.П. (бел.ред.: имената се пазят в редакцията), които са преки родственици на 10-годишно (по онова време) момченце, имало нещастието да учи в близост до школска будка, от която Ананиев се препитавал преди да потопи шкембе в голямата политика. Въпреки, че жалбата на родителите отлежава в БОП-а, и всички противни обстоятелства са щателно описани там, не е излишно да ги преразкажем за широката публика. Най-вече защото тя ще продължи да събира прах непокътната докато Ананиев се ползва с висша държавна протекция. Даваме си сметка, че нямаме право да разкриваме лични данни, в т.ч. и адреса на местопроизшествието, нито имена на замесените в престъплението.

 

Всичко започва в един кишав мартенски ден (точната година е упомената в сигнала), когато нашият герой, условно наречен Митко (бел. ред.: името е подменено), прескача в голямото междучасие за сандвич и вафла в кафе-бакалницата на депутата. На щанда е самият Настимир, който фиксира любопитното, симпатично и бъбриво момченце, и в главата му се ражда извратеняшки план. През следващите месеци до лятната ваканция, Митко му гостува ежедневно, често получавайки безплатно шоколадче, сокче и кола. Двамата са вече приятели, Настимир му дава да гледа филми и да играе игри на лаптопа му, помага му и за домашните. Ненормалната дружба продължава и през летните месеци, а момченцето се хвали на приятели, че вече е гледало филми за възрастни, научило е как батковците си правят (молим за извинение) ч*кии и дори е опитало уиски. Логично настъпват промени в поведението му, отбелязва баща му в жалбата си до БОП-а. Митко започва да се заключва в стаята си, спира да споделя, отбягва другарчетата си, родителите му  не след дълго установяват абонаменти за порно канали. Ужасът е безпределен, когато баща му установява, че на кадрите има само мъже и детето му е склонявано да гледа гей сцени, платени на всичко отгоре през картата на майка му. Следва разговор с детски психолог, както и с преподавателите в школото. В приложението Телеграм пък са открити чатове с неизвестен профил, който месеци наред му е пращал линкове към сайтове с отвратителни, п*д*растки филми, показващи перверзна любов между тийнейджъри. Родителите незабавно подават жалба в ГДБОП, наемат и частна разследваща IT фирма, която установява, че зад безименните чатове стои съдържателят на училищната будка ….. Настимир Ананиев.

 

Извращение! Кой покри педофилска разработка на БОП-а срещу Настимир Ананиев?

Долу горе по същото време днешният управленец регистрира партия ВОЛТ, година по-късно ще го видим да се търкаля по жълтите павета заедно с Мая Манолова. Междувременно полицаи от отдел “Киберпрестъпност” са установили IP адресите му и дори са получили заповед за изземване на хардуер от дома и офисите му. Ананиев дори е викан няколко пъти на разпит, сочат архивите на МВР.

 

Извращение! Кой покри педофилска разработка на БОП-а срещу Настимир Ананиев? - Снимка 2

Наши източници от “6-ти септември” издадоха, че съдържанието на лаптопите и таблетите му е потресло и най-закоравелите криминалисти. Кото предварително молим за извинение читателите си, вярваме, че общественият интерес изисква истината да бъде казана в най-натуралистичния й вид, защото става дума за човек, който кове съдбите на българските граждани.

 

Без да се упражняваме в излишно красноречие, ще посочим, че в устройствата му са намерени клипове с бебенца, записи как малки момченца правят орална любов на възрастни мъже и жени, лесбийски сцени между невръстни момиченца с кордели и бели чорапки, както и множество регистрации в т.нар. дарк уеб (тъмна интернет зона), където извратеняци си разменят кадри и си уговарят срещи.

 

Извращение! Кой покри педофилска разработка на БОП-а срещу Настимир Ананиев? - Снимка 3

Докато ченгетата ровят лекьосаните чаршафи на Гнустимир, (така не веднъж го наричаше журналистът Недялко Недялков), идва 2021 г. и настават времена на безвластие. Трусовете в МВР пряко рефлектират и върху разследването на Ананиев, а натоварените с него са или преназначени, или уволнени от системата.

 

Той пък влиза в парламента, оглавява комисии, грее от плакати и дава пространни интервюта по медиите. Властта го опаричва и той дори става акционер в крипто пирамидата “Нексо”, а от скоро вече е част от управляващото мнозинство на ПП-ДБ.

Извращение! Кой покри педофилска разработка на БОП-а срещу Настимир Ананиев? - Снимка 4

Логично, обвиненията в педофилия мистериозно изчезват както от полицейските регистри, така и от медиите. Статии, посветени на хомосексуалната му насоченост са услужливо свалени. “Единствено педерасткият му манталитет идва да покаже що за човек е той”, пишат гневни потребители.

 

Без да измъчваме публиката с излишни разсъждения и риторични въпроси #кой покри разследването за педофилия срещу Настимир Ананиев, оставаме с надежда МВР и ДАНС да го възобновят, а прокуратурата да се самосезира. Така “Промяната” ще докаже, че следва духа на конституционните промени, за които драпа от създаването си.

Източник: crimesbg.com