След убийството на Алексей Петров, малката дъщеря от неговата връзка с Ива Павлова, на име Диляна, е била изведена веднага в Израел. В рамките на по-малко от 24 часа след стрелбата, 25-годишната млада жена е напуснала България в посока Тел Авив.

Решението за този ход е било взето от майка на Диляна, експертите по сигурността в застрахователната компания "Лев Инс". Компанията е притежание основно на Ива Павлова, бившата партньорка на Алексей Петров, както и на "израелски експерти", които не се назовават.

Диляна, дъщерята на убития Алексей Петров, също е част от семейния бизнес – тя управлява ресторант "Делвите", който на нейно име.

Изведоха дъщерята на Алексей Петров в Израел веднага след убийството му

Въпреки че причините за заминаването й за Израел не са ясни и дали има заплаха срещу нея, е известно, че много от активите на Алексей Петров са преместени в Израел. Там той също се ползва от подкрепата на бивши генерали от МОСАД, свързани с бившия премиер Нетаняху.

Изведоха дъщерята на Алексей Петров в Израел веднага след убийството му - Снимка 2

Алексей Петров се знае, че има две дъщери – Диляна от неговата връзка с Ива Павлова, и друго момиче от първото му брак с Мариана, с която официално не се е развеждал.

Слухове твърдят, че той има и 2 момчета като едното от Мирослава, която бе простреляна с него. Той е на 4 години и се казва Илия.

Източник: lupa.bg