Васил Михайлов не може да спре да тормози хората, които преби, даже сега, когато се намира зад решетките. 19-годишният изверг от Перник се опитва да се измъкне от присъда чрез заплахи.

Изродът, от когото се страхува половината град, има намерение да не лежи на топло за дълго. А това може да стане само ако показанията на жертвите намалеят или изчезнат напълно.

Именно с тази задача се е захванал Васил Изрода. Той е платил на доверени хора да тормозят жертвите му, за да не свидетелстват в съда срещу него.

Вече трима от свидетелите са се оплакали, че са жертва на тормоз. Единият е заварил автомобила си със счупено стъкло. Друг е бил замерван с камъни от уж случайни хулигани. Трети пък е бил приклещен в заведение от мутра, защото уж го блъснал.

Прокурорското синче разчита на мръсни средства, за да се спаси от присъда, която може да е от 2 до 10 години. Васил не иска и да чува за нещо подобно, защото вече никой не го понася в Централен Софийски затвор.

Не е тайна, че поведението на „леке“ зад решетките му навлече не един или два побоя, а според някои слухове и нещо още по-лошо. Ето защо младежът – изрод прави всичко по силите си да избегне ефективна присъда.

Михайлов сам си е виновен, че преживя всичко това в затвора. Той беше под домашен арест, но най-нагло каза пред журналисти, че го нарушава и ходи по дискотеки. Това наложи връщането му зад решетките.

Прокурорският син искал така да сплаши свидетелите, че те да са наясно, че ако се явят в съда, ще ги намери все някога и този път няма да ги пребие, а направо ще ги убие.

Източник: Уикенд