Златка Райкова дори е пуснала Благой-младши на почивка с баща му в хотел във Велинград. Хотелският комплекс в Балканската СПА столица е собственост не кой да е, а на родителите на актуалната жена №4 на Благо Джизъса – Полина. Русата ветеранка сред плеймейтките постепенно разбрала, че крамолите с бившия й не водят до нищо добро. Нещо повече – тя не искала да ограничава контактите на малкия Благо с баща му и държала те да имат стабилна бащино-синовна връзка.

За да се кротне Златка и да не плюе по бившия си, макар че той заслужава това, влияние оказала връзката на силиконовата блондинка с по-младия арменец Карен. Той е бивш състезател по тенис, но сега не се занимава активно със спорт. Младият мъж е на 28 години и няма деца, като клюкарите твърдят, че се надявал Златка да му роди наследник. Той нямал добро отношение към Благо Джизъса, обаче към сина му се отнасял грижовно като втори баща. Говори се, че Карен се надявал в най-скоро време Златка да му роди дете.

Златка Райкова има основания да е бясна на Джизъса, защото той е напусна, хуквайки по първата млада красавица, която му е вързала. Плеймейтката била бясна на Благо, но после съзнала, че така и така няма да си го върне, но поне може да се опитат да поддържат прилични отношения в името на сина им.

Благо има още 3 деца от две различни жени – две от гимнастичката Христина и един син от рускинята Есмер. Наследниците от Христина Благо вижда редовно, но не така стои случаят с руския му наследник. Там Есмер е толкова злопаметна, че е забранила всякакви срещи между баща и син.
Източник: „Уикенд“
 

Изненадващ обрат в отношенията между Русата Златка и Благо Джизъса