С всеки изминал ден измамените от мъжа на Славена Вътова се множат. Дни след като на бял свят излезе сензационната новина за измамите на Юлиян Цолов, се появиха и нови хора, които са били „опарени“ от него.

Както вече стана ясно, Юлиян Цолов е завлякъл свой съдружник със сума, надхвърляща 650 хиляди лева, както и други бизнесмени. Данните за измамата вече са предадени в прокуратурата.

Оказа се, че „българският вълк от Уолстрийт" е измамил и още двама бизнесмени. Те обаче за разлика от предходните, са били изпържени със сравнително малки суми – единият от тях с 23 000 лева, а другият – с 18 000 лева.

Двамата измамени бизнесмени му превели парите с уговорката да им направи сайтове. От няколко седмици Юлиян Цолов се е покрил и е дори е сменил мобилния си номер, така че както се досещате връзката с него е невъзможна.

Същевременно половинката му Славена Вътова се е заела със задачата да изчисти имиджа му. Тя дори категорично отрече информацията, че се е разделила с него.
Всички са наясно, че преди време тя го напусна заради афера с младия и амбициозен политолог Слави Василев, но сега се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

Наскоро обаче блудницата се завърна отново при съпруга си. За момента категорично отказва да коментира случая с потъналия до ушите в борчове Цолов.
Източник: Уикенд
 

Измамените от мъжа на Славена Вътова се увеличават