Алекс Гърдева имала ново гадже. Алекс Гърдева омагьосала младо лъвче - абитуриентче. Любимката на Виктор Стоянов от "Ергенът" взела акъла на малкото братче на певицата Лидия... И още, и още, и още...

Знаем, че "бомбастичната вест" се появи преди дни, когато психоложката сама си пусна няколко кадъра с Живко, който е с рекордните 17 лета по-млад от нея. Момчето е току-що завършило училище и, нека да не се обижда, но още има жълто около устата. Гърдева обаче решила да си прави реклама и да лъже, че двамцата имат връзка. Страстна и гореща при това.

Тези митове и легенди така разсмяха близки до обкръжението на бившата участничка в риалитито, че чак коремите ги заболяха от смях. И моментално разкриха каква е истината.

"Тая е тотално изперкала за реклама и драпа постоянно да е в устите на хората и медиите. Откакто я набутаха в предаването и я показаха по телевизора, се взе за звЕзда и й хареса. То хубаво, ама няма с какво повече да изпъкне. Затова и сама се вре около известните и обикаля като глуха кучка навсякъде, където има някакво събитие.

Така се натресе и на Лидия, с която мре да става приятелка. А малкият Живко е влюбен в нея толкова, колкото сестра му е влюбена в служебния ни премиер. Самият той се побърка да се хили на статиите, че е гадже на Александра. Но нека си вярва още малко, милата", коментират източниците.