След като на 9 май Иво Аръков стана татко на момченце, е на върха на щастието.

 

Вероятно си спомняте, че още преди месец приятелката му Габриела организира парти с приятелки по случай предстоящото раждане и от синята украса стана ясно, че наследникът е от мъжки пол.

 

Иво Аръков стана мъжки татко

Макар щастливата майка да е едва на 21 години, разликата във възрастта не притеснява по никакъв начин двойката. Близките й не крият, че дори не са предполагали, че ще се реши да забременее толкоз млада. Родителите й се надявали, че първо ще завърши образованието си и след това ще се задоми, но очевидно съдбата е имала други планове.

 

Иво Аръков не искал да присъства на раждането, тъй като бил наясно, че гледката няма да е никак приятна. За сметка на това не му е проблем да сменя памперси и да дундурка бебока.

Предвид, че вече има един брак зад гърба си, не планира да минава отново под венчило. Дори след като Габриела го направи баща, той все още я нарича „гаджето ми“.

 

Актьорът никога не е крил, че в миналото му се е случвало да изпада в депресия. След участието му във „ВИП Брадър“ състоянието му на тревожност се задълбочило до такава степен, че решил да зареже всичко и да замине в чужбина. Смятал, че е стигнал дъното и трябва да напусне България. Събрал една раница с дрехи и го направил. След цяла година прекарана в странстване, най-накрая успял да си стъпи на краката и да възстанови душевния си мир. Освен това привършил парите и се наложило да се върне на работа.

 

За щастие този му период е вече история и към днешна дата е щастлив както в личен, така и в професионален план. И как иначе, предвид, че Габриела го подкрепя във всичките му начинания. Сега възнамерява да си вземе кратка почивка от работните ангажименти, за да може да бъде по-близо до любимата и сина си в трудните първи дни след раждането.

Източник: Уикенд