Какво има и какво няма Лена Бориславова?

Лена е хубавелка, притежава сексапил, омагьосва мъжете - поне трима със сигурност: Мирослав Иванов, Кирил Петков, Петко Петков.

Получила е диплома по право от Харвард, присъствала е в престижната международна класация “30 под 30” за успели млади хора, ненавършили 30 години. Това има в биографията си, за да й служи като трамплин.

Лена има способността да (зло)употребява с  истината за лично ползване. Не е важно какво е вярно, важното е да се убедят другите, че е вярно. Така съществува “Продължаваме промяната”. Измислят си малки истини и като пътуващи проповедници, от угодническите телевизионнни студиа, продават на народа съчинената правда - днес на една цена, утре на по-висока.

Лена не разбира от българско право. Разказвала съм историята как се е явила на интервю в кантората на брата на Пламен Данаилов от ИТН: били са изумени колко е посредствена и са я отрязали за работа. Взели са я в скандалната кантора “Джингов (RIP), Гугински, Кючуков и Величков” - очевидно, защото умее да осребрява връзки. След парапетната романтична история с министъра на икономиката Кирил Петков, в софийска air bnb квартира, която показахме отвътре с Недялко Недялков и Асен Рашков (останахме погнусени, впрочем), кантората получава отличен договор с държавната ББР; после договори й осигуряват Радостин Василев и Николай Денков, докато са министри в кабинета “Петков”, на който Бориславова е говорител.

Гроздан Караджов, вицепремиер в кабинета “Петков”, разказа пред мен, в ефира на ПИК тв, как Бориславова се е налагала да се съчиняват решения на МС, за които юристите на МРРБ директно са му казвали: шефе, ако подпишеш това, отиваш право в затвора.

Лена няма емоционална интелигентност, по-просто казано “кумова срама”. Демонстрира близките си отношения с Кирил, без да се замисли как унижава Линда, която от вчера е българска гражданка, та белким вече здраво хване юздите на семейството си, както правят българките.

ИСТИНАТА за Лена Бориславова

Лена няма яки нерви, жизнено необходими за политиката. Изпуска се. Драска някакви неща във Фейсбук, които предизвикват скандали, а бившата пиарка на ПП Диана Дамянова здраво я шама̀ри, макар да обяви преди три години за Бориславова: “Родѝ се звезда”.

Ей, на, какъв гръмотевичен скандал предизвика със смс-а до Радостин Василев, та сега - нищо чудно - да я разкарват до полицията да дава обяснения защо е заплашвала “независимия” депутат.
Нима Лена не е наясно с това, което видя цяла България?! Руди Гела е предател, неблагодарник, двуличник. Той търгува с всичко и всички, безскрупулен е и няма морални задръжки.

Да, Лена е права. При нови избори - Радостин Василев изчезва от парламента. Но той ще се изпотръшка сега, че се е почувствал заплашен и се бои са живота си. Непрекъснато го прави: Радостин Василев, като министър на спорта, беше подал сигнал срещу журналиста Цветан Фиков, когото арестуваха и държаха заключен 8 часа, заради пост във Фейсбук, че ще “откъсне косъм по косъм гелосаната му тиква, ако не остави тенис-корта на децата”; беше поискал от Бойко Рашков незабавни действия срещу няколко медии, защото пишат критично срещу него.

След като публикува незаконния запис от среднощното заседание на НС на ПП, бодигардове го съпровождаха два дни за огромно негово удоволствие, понеже Руди Гела обича мускулести мъже; в прокуратурата извикаха на разпит за заплаха Кирил Петков, но Радостин Василев обясни, че няма нищо и всичко се забрави.

Скандалите хранят Руди Гела, те му вдигат цената пред публиката, която се кефи и вика: евала на тоя, прави ги на паприкаш; а пред спонсорите той сочи бройката на сеирджиите и си получава парите. С какво друго да е цѐнен и защо да бъде ценѐн?! Няма нищо. Само вулгарност, бруталност и незаконни записи. Е, Бориславова му осигури още един транш. От хазартния бос Георги Папазки, може би, който взе на работа втората му съпруга и нищо чудно да финансира кампанията му за кмет на София.

Епилираният женомразец Руди Гела даже се опита да сравни смс-а на Лена с наказателното дело срещу него в Софийски градски съд. Ресто, не струва! Той заплашва през юни 2022 година, в телефонен разговор, народната представителка Христинка Иванова, че ще й прати едни негови момчета, за да й обяснят как да напусне парламента, за да влезе негов човек, готов да се отцепи от четата на Слави. Ще си го осъдят като стой-та-гледай.

Лена, Лена, уж си много умна, пък на здрава глава бинт си върза. Ох, сигурно си много гневна и разстроена, като след песента на Ку-ку бенда, но вече го няма Алексей (RIP), татко Петко да те прати за съвет.

Ти с такъв, дето сам се нарече “безпрекословно луд”, не си се сблъсквала. Не бой се, Лена. Той, Руди Гела, е ужасно страхлив. Но винаги някой силен го използва като бухалка. Така че, бъди внимателна.

П.П. Да знаеш, Лена, Руди Гела има комплекс на тема “рогоносци”. Първата жена на Радостин, красива полицайка, му е сложила рога с мъжествен полицейски шеф, на когото роди син, та той оттогава си мечтае да стане министър на вътрешните работи, за да им отмъсти и на двамата. Няма да успее - туй по всичко личѝ. Но ще изстрелва вулгарни обиди срещу всички, за да лекува болезнените си комплекси.

Източник: pik.bg