Известно е, че "Продължаваме промяната" използваше за партийна бърлога палата на Асен Василев на ул. "Чаталджа". В продължение на месеци сградата бе използвана като скрита щабквартира от Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Лена Бориславова и техните подчинени. Въпреки това, през последните седмици няма информация някой от тях да се е появявал там.

Нови слухове твърдят, че сбирките на "Чаталджа" са били тотално спрени след скандал между Даниел Лорер и Асен Василев. За всички бе ясно, че сградата се използваше не само от финансовия министър, но и от заместник-шефа на Комисията по външна политика на Народното събрание.

Истината лъсна - ето защо семейство Лорер се изнесе от Чаталджа (СНИМКИ)

След скандала Лорер напуска бърлогата и в момента живее в къща на улица "Чехов" №13. Интересното тук е, че се съмняват кой плаща наема за тази къща, в която депутатът от "Промяната" живее със съпругата си Виолета и двете им деца. Тук може да се е получила лека неточност в номерацията, тъй като къщата, за която се споменава, е на №11, а не на 13, както се твърди. Не е съвсем ясно дали Лорер са новодомци на №11 или №13.

Истината лъсна - ето защо семейство Лорер се изнесе от Чаталджа (СНИМКИ) - Снимка 2

Истината лъсна - ето защо семейство Лорер се изнесе от Чаталджа (СНИМКИ) - Снимка 3

Истината лъсна - ето защо семейство Лорер се изнесе от Чаталджа (СНИМКИ) - Снимка 4

Вътрешен източник съобщава също, че след разрива между Василев и Лорер, бившият министър на иновациите и растежа се оплакал пред фризьорката на съпругата си Виолета, че много обичал квартала около "Чаталджа", но въпреки трябвало да се премести. Забележително е, че самият Лорер поддържа своя външен вид и редовно посещава студиото на фризьорката Миряна, носещо името "Късо и Дълго", което се намира само на около 25-30 метра от "Чаталджа" №3.

Източник: pik.bg