Вчера гуруто на стотици наивни жени у нас - Наталия Кобилкина, чукна 39 лазарника. Година преди да удари 40-така обаче, всички съвети на рускинята дадоха фира или най-малкото се обезсмислиха. А причина за това е не кой да е, а самият й съпруг - гъркът Такис Дретакис.

Истината лъсна: Ето какви ги върши мъжът на Наталия Кобилкина! (съветите й дадоха фира - ШОК СНИМКИ)

Откакто се хванаха заедно и се ожениха, Наталия представяше мъжа си като преуспял бизнесмен, управител на луксозни хотелски вериги и още, и още... А освен всичко друго Такис трябваше да е алфа мъжкарят, за когото Кобилкина надува главите на мало и голямо от години.

Според нея всяка красива, умна и успешна в живота си дама има до себе си такъв алфа мъжкар или най-малкото равностоен партньор, който да я глези и обгрижва. И да е с поне една идея по-успешен от нея. Е да, ама йок! От профила на самия Такис се оказа, че това са пълни глупости и Кобилкина си е намерила мъж под чехъл.

Истината лъсна: Ето какви ги върши мъжът на Наталия Кобилкина! (съветите й дадоха фира - ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Първо - ако беше супер реализиран, Такис щеше да има редица приятели и последователи в мрежата. А снимките от празника на жена си, които той качи още вчера, се радват на едва един-два лайка. Върхът на всичко е фактът, че Дретакис сам си харесва постовете и фотосите. Това доведе до неистов смях потребители в мрежата, които ги попиляха.

"А така! Наталийка скубе пари от тъпи женички, за да ги учи как да направят мъжа си алфа, а тя самата си е хванала кроткия и удобен чехльо. Машалла!", хилят се в нета.