Нана Гладуиш, съпругът й Джонатан и синът им Джейсън се завърнаха отново в България, по-малко от година, след като Нана обяви, че напуска „Съдебен спор“, за да живее със семейството си в Щатите.

Причина за завръщането им стана влошеното състояние на Джонатан, който е преживял инфаркт и към момента се лекува у нас.

 

„След обикновен профилактичен преглед се установи, че мъжът ми е прекарал инфаркт, но слава богу, организмът му е направил естествен байпас и така той е оцелял. Наложи се сърдечна операция за смяна на митрална клапа и два байпаса“, разказа Нана във видеообръщение в социалните мрежи.

Операцията е направена у нас. Заради здравословните проблеми на Джонатан, семейството е в България вече трети месец. Звездата бе откровена с последователите си и ги увери, че не им разказва за проблемите си, за да се оплаква и да търси съчувствие, а за да напомни колко важни са профилактичните прегледи. В случая с мъжа й те са били направо животоспасяващи.

 

Това е пореден удар по тв водещата, която от години живее с рак на гърдата. Само преди месец тя изгуби сестра си, която също се бореше с онкологично заболяване, а преди това и майка си – след дълго и тежко боледуване. Сега пък мъжът й има сериозни проблеми, но семейството вярва, че той ще се възстанови успешно.

 

Джонатан Гладуиш е доста по-възрастен от Нана и е на около 70 години. Той е много заможен и именно на него се дължи просперитетът на фамилията. Бизнесменът имаше солиден бизнес с колцентрове, но преди 2 години реши да го продаде за няколко милиона и да се пенсионира. Още тогава се появиха слухове за влошеното му здравословно състояние.

Източник: Уикенд