Импресариото-измамник Владислав Славов, от когото пропищя цялата естрадна гилдия, извърши ново посегателство върху чужд труд.

 

Измамникът с присадена коса и бебешка физиономия си присвои най-нагло култовия конкурс „Мелодия на годината“, за чието утвърждаване няма абсолютно никакъв принос. Въпреки това не се е посвенил да патентова марката на свое име и да я използва за лично облагодетелстване.

 

От БНТ искали да направят специално предаване, посветено на най-големия национален тв конкурс за български поп песни „Мелодия на годината“, но уви проверката в Патентното ведомство ги оставила безмълвни.

Оказало се, че името е запазено още преди 4 години от скандалния импресарио Владислав Славов и само той има правата.

 

Припомняме, че той стана известен за широката общественост, след като открадна големи естрадни хитове от хората, които са ги създали. Сред ужилените бе и Силвия Кацарова, която имаше забрана от шарлатанина да изпълнява евъргрийна си „Огън от любов“, но се ожали в съда и спечели делото. Злосторникът трябва да й заплати и компенсация в размер на 20 хиляди лева.

 

Бургаският поет Ваньо Вълчев, който е и баща на сценариста и политик от ИТН Ивайло Вълчев споделя, че Славов успял да го измами, защото и той като всеки друг пенсионер не прочел малките букви в договора. Така, след като подписал, станало ясно, че е измамен.

 

Напоследък Поли Паскова също не иска и да чува за наглия импресарио. Владислав Славов се опитал да изпързаля и нея, но там номерът му не само не минал, а дори бил ошамарен лично от нея.

Източник: Уикенд

Импресариото-измамник Владислав Славов си присвои и конкурса „Мелодия на годината“