Певицата Белослава, която бе задържана за шофиране в нетрезво състояние, реши да не даде доброволно кръвна проба.

Тя беше задържана в ранните часове на сутринта – около 04:30 часа.

Спряна е от полицейски патрул малко преди "Княжево". Белослава е била в нонстопче, а полицейските служители я последвали, след като се е качила в колата и я спрели няколко метра по-надолу. Тестът с дрегер показа наличие на 1,25 промила алкохол в кръвта й.

Има ли неясно: Певицата Белослава е отказала да даде кръвна проба

След задържането, Белослава е отведена в районното управление, както е по закон. Според него, при над 1,2 промила алкохол в кръвта се налага наказателна отговорност. Прокуратурата потвърди, че е започнато досъдебно производство, но все още няма повдигнато обвинение, тъй като се събират всички документи, свързани с случая.

По-шокиращото е, че в миналото Белослава бе лице на кампанията "Не карам пил". Когато медии се опитвали да се свържат с нея по телефона, на него отговаряла жена, която казвала, че информацията не е вярна и че тя не се намира в 6-то РПУ.

Певицата е родена през 1974-та година в София. Музикалната й кариера започва през 1998-ма заедно с нейната група Трип. Също така, често сама пише текстовете на песните си. Тя се отдава и на друг туп изкуство, освен музикалното – кулинарство.

Източник: lupa.bg