Макар офертите към Димитър Бербатов за тв коментатор да валят като пороен дъжд, той не може да се възползва от тях и причината за това е съпругата му.

 

Бившият нападател на „Манчестър Юнайтед“ и „Тотнъм“ получавал редовно покани за гостувания в студиата на най-известните тамошни тв канали, излъчващи футбол.

Медиите обещават огромен хонорар на Бербатов за изявите му, полагащ се на звезда от ранга му, плюс заплащане на разходите за билетен самолет от София до Лондон в бизнес класа, и разбира се командировъчни.

 

Хубавата Елена не пуска Бербо да ходи в Англия

В преобладаващата част от случаите обаче той бил принуден да отхвърли деликатно поканите. Причина за това е ревнивата му съпруга – хубавата Елена дори не искала да чуе за вариант, при който съпругът й ще митарства из Острова всеки уикенд.

 

Основният страх на Бербовица бил свързан с това, че в Англия Бербо има достатъчно почитателки и може някоя от тях да му завърти главата. Поради тази причина той бил принуден да си стои в София.

 

Едва ли някой се съмнява в способностите на Бербатов като футболен коментатор – талантът му за това пролича по време на световното в Катар. Той неколкократно гостува в тв студио и даваше интересни, точни и обективни коментари за мачовете.

Източник: Уикенд