Тайнствен любовник от далечна страна, най-вероятно Беларус, е помогнал на  обявената от мъжа си за безследно изчезнала Елена Станева да напусне Турция. Това е най-горещата версия, по която работи полицията, издадоха наши източници. Бягството е планирано повече от месец като прелюбодейците внимателно избрали хотел в Турция, който е близо до аерогарата и купили билети за следобеден полет, така че да спечелят достатъчно време без отсъствието им да буди подозрение.

 

От чатовете в телефона на Елена, до които разследващите са получили достъп, станало ясно, че тя слагала рога на мъжа си от поне година с неин сънародник, който често идвал в България по бизнес. Връзката им се развила толкова бурно, че неверницата решила да избяга, спестявайки си разправиите с развода и подялбата на родителски права.

 

“Хубавата Елена” избягала в чужбина при любовник

Припомняме, че в края на миналата седмица Елена, съпругът й Станислав и двете им деца заминават на почивка в южната ни съседка. Малко след това красавицата, която е родом от Беларус, извежда малчуганите от хотела, под предлог, че иска да ги поразходи, и от тогава следите й се губят. Съпругът й я обявява за безследно изчезнала и пуска призиви в социалните мрежи да му помогнат с издирването.

 

"Изчезналата Елена и децата й са установени на територията на друга страна, не са в Турция", обясниха от МВР.

От вътрешното министерство допълват, че жената е жива и здрава. Дъщеря й Сияна и синът й Кристиян също са с нея. 

"Тя има право да запази местонахождението си в тайна към момента", твърдят още от ведомството.

 

“Хубавата Елена” избягала в чужбина при любовник - Снимка 2

Тъпият ъгъл в любовния триъгълник, естествено е измаменият съпруг. Той още отказва да повярва, че хитрата гражданка на бившия СССР го е изпържила по старата руска схема, вземайки му децата под носа. Станислав Станев упорито твърди, че МВР не се е свързвало с него и не са го уведомявали за развоя на събитията.

Източник: crimesbg.com