Потърпевши жени алармират, че от месеци в столичния Южен парк вилнее невръстен сексманиак.

Те разкриват, че еротоманът е в крехка тийнейджърска възраст и задоволява нагона си, нападайки и опипвайки безцеремонно младите майки, които разхождат децата си с бебешки колички из алеите.

34-годишната В.Т. от столичния квартал „Иван Вазов“ е сред потърпевшите от набезите на хлапака. Тя дори разказва за преживяното в социалната мрежа Фейсбук, но в последствие изтрива публикацията си.

От разказа й става ясно, че хлапакът е на възраст между 13 и 15 години. Той я нападнал, докато бутала бебешката количка с дъщеря й. 
„За първи път ми се случи нещо подобно! Агресивно и нахално момче, беше с колело и с каска, която закриваше цялото му лице...Следваше по „кучешката алея“, пускаше ми ръка, докато въртеше педалите на велосипеда си. 

Опитах се да го ударя и отблъсна, но това го ожесточи. Слезе от колелото, свали си каската и започна грубо да ме обарва. Тогава видях, че е дете, буквално дете, на не повече от 16-годишна възраст. Разкрещях се, а той избяга. Веднага повиках съпруга си, който се опита да го залови, но хлапакът избяга с колелото си в посока търговския център „Парадайз“. 

Впоследствие разбрах, че този келеш има и други подобни прояви. Напада и опипва основно майки с колички, случвало се е да ги обарва дори на детските площадки, докато децата им си играят“, потресена е потърпевшата млада майка.

В IV РПУ вече има няколко подадени оплаквания срещу действията на неизвестен извършител на видимо непълнолетна възраст. До момента обаче хлапакът-сексманиак не е заловен, тъй като нито една от пострадалите дами не е успяла да го заснеме.

Заради зачестилите набези на невръстния сексманиак е засилена охраната в „Южния парк“. Повечето от дамите вече разхождат децата си с придружител или в компанията на съпрузите си.

„Татковци неколкократно устройват хайки за залавянето на момчето с проблемно поведение, но до този момент не са успели да го спипат. Има съмнения, че същото момче напада свои връстници и им прибира със сила джобните пари и ценни вещи“, коментира служител по озеленяването на Южния парк. 

Според думите му, невръстния хлапак най-вероятно живее в столичния квартал „Стрелбище“, тъй като влиза в Южния парк през входа откъм бул. „Петко Тодоров“. Велосипедът му е зелен на цвят. За да не бъде разпознат, хлапакът го управлява с каска. Видеонаблюдение в Южния парк все още не се извършва с изключение на централния вход откъм бул. „Витоша“.
Източник: Уикенд

Хлапак опипва майки с колички в „Южния парк“