Идилията на Преслава с мъжа й Павел Лазаров приключи. В това са убедени близки до обкръжението на Пайнер звездата, които шушукат, че нещата между двамата може да стигнат и до раздяла. Въпреки че за това е още сравнително рано да се говори.

Работата е там, че Павелчо си показал истинското лице, след като години наред стоически го играел влюбен, самоотвержен, предан и най-вече горд с половинката си. Именно това, с което трябва да се гордее обаче, го карало все повече да се гневи и сякаш го ядяло отвътре.

Близки на Преси довериха, че в началото на връзката им набеденият за бизнесмен и крупен земеделец Лазаров ходел на пръсти около певицата и бил готов земята под краката й да оближе. Типично за никому неизвестен и неуспял мъж, добрал се до богата и популярна жена.

С времето обаче, с раждането и отглеждането на дъщеря им, с навика и рутината, Павел започнал все повече да осъзнава, че той не е нищо повече от "мъжът на Преслава". Това го потискало и го карало да злобее. Скандалите също не закъснели.

"Доста дълго се стискаше и се правеше на това, което не е. В крайна сметка си показа рогата и това, че не е нищо повече от обикновен врачански селянин, който сега избива комплексите си на гърба на половинката си. Дразни се на участията на Преси, на феновете й, на успехите. Заяжда се с нея и й се сопка за най-малкото, което е явен признак, че пропукванията помежду им са дълбоки", разказват източниците.