Невероятен панаир спретнал Благой Георгиев на бившата си жена и родителите й в третия ден от Великден, издават съседи на хотелиерите във Велинград.

 

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград

Вместо да поиска прошка от Поли и баща й, който на практика издържаше младото семейство през последната година, ритнитопковецът нахълтал като хала в доскорошния си семеен апартамент и почнал да мята скъпи ризи и маркови дънки в куфара. В мига, когато жена му понечила да влезе, Благой я засипал с порой от ругатни, а дългокоската не му останала длъжна и започнала да надава викове до Бога, че ще го остави гол и бос, както го е приела.

 

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград - Снимка 2

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград - Снимка 3

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград - Снимка 4

Градусът на разправията се повишил до толкова, че иначе хрисимата Полина започнала да тъпче дрехите на Джизъса по земята и да бърше с тях плочките в банята, крещейки, че парцалките са купени с нейните пари. Патакламата събрала камериерки и охрани, готови да разтърват парясниците ако стигнат до пердах.

 

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград - Снимка 5

Гръм в рая! На третия ден от Великден, Благо Джизъса наруга тъстовете и си събра чукалата от Велинград - Снимка 6

Ситуацията се успокоила едва с идването на тъста на Благой, който кротко, но решително му посочил изхода и го посъветвал да не припарва в курортното селище ако не иска да му се случи нещо лошо. Озлочестеният родител още в началото бил против брака на красивата му щерка с такъв използвач и Дон Жуан, но бащиното му сърце накрая се пречупило. Сега се бил зарекъл да задейства яките си връзки в съда за да остави бившия си зет гладен и гол като пушка след развода.