Поредните тъмни облаци надвиснаха над фамилията на алкохолния император Миню Стайков, пише в. “Уикенд”. Разследване на медията разкрива, че красивата му дъщеря Яна Стайкова е ставала системна жертва на домашно насилие от страна на съпруга си Петко Пишинов, с когото се венчаха на пищна церемония в курорта “Елените” през 2016 г., а тя го дари с две рожби.

 

Разглезеният син на комунистическия олигарх Благой Пишинов - Петко, не само че мърсял брачното ложе с платени плеймейтки, манекенки и всякаква долнопробна сволоч, забърсана в чалготеките, но и не слизал от черешата, друсан с кокаин, модерния напоследък розов кристал, пико и всякакви боклуци, с които щедро се черпел през вечер.

 

Въпреки, че цяла София му завижда за изящната и интелигентна съпруга, която спокойно може да засенчи топмоделите от световна класа, келешът не се свенял да я заменя с най-нискокачествената женска измет, която му попадне. Чести гастрольорки в кревата му били танцьорки на пилон, застарели и сбръчкани бивши манекенки, проститутки за по 200 лв. на час или пък хостеси, готови да го обслужат за чифт обувки.

 

Пишинов младши нямал срам нито от родителите и тъстовете си, нито от факта, че е съпруг и баща на две деца. Напротив - той демонстративно шмъркал и обарвал чужди фусти на пъпа на столицата, в най-оборотните локали.

 

Гръм в рая! Красивата дъщеря на Миню Стайков – Яна в тежък развод. Мъжът й я пребивал зверски!

За капак, в редките случаи, когато се прибирал в семейния дом, той малтретирал зверски Яна, а шамарите играели през ден по нежното й лице. Без да му пука, че жена му е крехка като вейка и тежи има-няма 45 кг. с мокри дрехи, той я млател безпощадно и стоварвал юмруци където свари. По време на една от свадите им, насилникът дори счупил ръката й, докарвайки я до безсъзнание от болка.

 

Въпреки системните, непростими унижения и тормоз от страна на мъжа си, Яна търпяла в името на семейството и двете си дечица, но след поредното безмилостно меле чашата преляла и красавицата го напуснала, бягайки в дома на родителите си.

 

Гръм в рая! Красивата дъщеря на Миню Стайков – Яна в тежък развод. Мъжът й я пребивал зверски! - Снимка 2

В момента двамата са в тежък развод, а Пишинов-младши нарочно сипвал сол в раната на съпругата си, влачейки поредните пачаври на яхтено парти в Монако. Нашенци, свидетели на оргията в странство споделиха, че богаташкото отроче оповръщало целия кей и танцувало дибидюс голо заедно с платените развратници, за ужас на почиващите край Ривиерата тузари.

 

Познати на Петко Пишинов издават, че той е син на мастития олигарх Благой Пишинов, който дълго време се ползваше с протекциите на Сергей Станишев и има пръст в множество проекти, обслужващи интересите на Кремъл. Един от тях е застрояването на местността Камчийски пясъци, за което преди няколко години алармира екологът Тома Белев. Според него именно Пишинов стои зад дружеството Мет Риъл Естейт, осъществявало застрояването. “Според мен австрийската банка е представлявала местни играчи, силни по времето на Станишев – този Пишинов товага беше силен, а фирмите на „Мет Риъл“ винаги са представлявани по това време от Тодор Батков. Батков е личен приятел с Пишинов“, пояснява експертът. “После пазарът се спихва и по някакъв начин фирмите излизат от обхвата на Пишинов-Батков, и влизат в чужд обхват (неясно на кого) и съответно „Райфайзен“ вече не е необходима“, уточнява Белев, цитиран от “Биволь”.

 

Гръм в рая! Красивата дъщеря на Миню Стайков – Яна в тежък развод. Мъжът й я пребивал зверски! - Снимка 3

Благой Пишинов има пръст и в трагедията, разиграла се през ноември 2021 г. на магистрала “Струма”, където при катастрофа заради лоша маркировка изгоряха като факли 45 души. По данни на в. “24 часа”, пътната отсечка е изграждана от “Булстрой Инженеринг”, която е регистрирана в Софийския градски съд през май 2000 г. с основен капитал 50 000 лева. Собственик на 45% от нея е македонското дружество “Маврово”. Останалата част от акциите се притежава от “Бизнес мениджмънт систем” ЕООД, чийто мажоритарен собственик е именно Благой Пишинов.

 

Въпреки, че кръвта на жертвите ще тежи на съвестта му, бащата на Петко Пишинов не беше привлечен като обвиняем за трагедията, припомнят запознати. Свикнал винаги да се изнизва като мокра връв, Пишинов-старши явно е предал гьонсуратлъка и на сина си, който от “златен младеж”, изучен в чужбина, деградира до брутален домашен насилник, бияч на жени, развратник и наркоман, споделят близки до родата на строителния олигарх.

Източник: crimesbg.com