Мнозина се чудят кого се опитват да залъжат Гущерови със захаросания си брак, предвид факта, че всички знаят, че двамата не спят в една стая. 

Техни близки коментират, че не е изключено да им е тясно в едно легло – при все, че Светлана тежи едва 40 кг., трябва да има място мечокът да се премята през нощта. 
Така и не става ясна истинската причина за отказа на Християн да нощува до съпругата си. Светлана не става през нощта, за да храни КиВи, тъй като тази задача е поверена на майка й Кунка. Именно тя се грижи за трите си внучета, а гардовете на семейството са натоварени със задачата да тичат след хлапетата, когато семейството се разхожда из някой от столичните молове. 

Потребители на социалните мрежи ги подиграват, че може някоя ясновидка или астроложка да ги е посъветвала да спят в отделни стаи, за да е по-здрав бракът им. 
Всеизвестен е фактът, че Светлана се съветва с цели 4 гадателки и именно те диктуват събитията и плановете в семейството. Животът й е строго подчинен на астрологията през последните няколко години.

Самата тя многократно е споделяла, че не предприема нито една важна крачка, преди да се консултира с астролог. 
Дори забременяването й е било продиктувано от звездобройците, а и трите й деца са родени с предварителни хороскопи.
Тя лежала два часа на операционната маса в очакване на подходящия според звездобройците час за появата на бебето и всичко това с риск за живота му, както и нейният собствен.

Екслюбовницата на Георги Иванов – Гонзо ползва услугите на четирима специалисти в тази област. Вече е толкоз навътре в нещата, че току виж някой ден и тя се заеме със звездобройство. Тя вярвала толкоз безрезервно на прогнозите им, че не жалела средства за врачки.
Източник: Уикенд 
 

Гръм в рая! Гущерови спят отделно