Почитателите на Джейн Сиймор ще имат възможността да я гледат отново, но не в полята на сериал доктор Куин Лечителката, а като дама, разследваща престъпления.

 

Най-новият сериал с участието на актрисата стартира тази неделя в праймтайма на bTV Lady, а действието се развива в Ирландия. Заглавието на криминалната теленовела е „Хари Уайлд“. 14-те епизода бяха излъчени с голям успех в Западна Европа през миналата година, а сега е време да й се насладим и у нас.

 

Голямото завръщане на д-р Куин Лечителката

Героинята на Джейн Сиймор е наскоро пенсиониран университетски преподавател, която отива да живее при сина си, който е полицейски детектив и започва да му помага в работата. С нейна помощ той успява да разкрие заплетени убийства и дръзки грабежи.

При все, че актрисата вече е в пенсионна възраст, тя все още има ослепителна визия.

 

През 2018 г. добрата й форма бе оценена дори от редакторите на „Плейбой“ като я поканиха да се снима по бельо за журнала. Тя прие офертата и зарадва феновете си с гореща фотосесия. Превърна се и в най-възрастната жена, позирала за създадената от Хю Хефнър мъжка библия. Всъщност тя се е появила гола в мъжкото списание през 1973 и 1987 г.

 

Живото доказателство, че Сиймур и към днешна дата не е за изхвърляне, са младите й любовници. Вероятно сте забелязали, че напоследък тя спи с мъже, които могат да й бъдат синове. Тя е разведена от 2015 г., след като четвъртият й съпруг Джеймс Кийч я хваща на калъп със съсед и поиска разтрогване на брака им.

Източник: Уикенд