Тежък грях тегне над двама от най-богатите дерибеи у нас Рамадан Аталай и Ализан Яхова. Депесари от Делиормана с погнуса издадоха, че отцепниците от ПГ на ДПС не само си бъркали редовно по дупките, но и носели вина за смъртта на две неродени дечица.  

 

Доностникът на ДС от с. Мъдрево бил с толкова необуздан нагон, че изобщо не пазел съпартийката си по време на извратените им срещи с райбер. Нещо повече - той настоявал да се изпразва в нея без преди това да си е сложил презерватив, а тя пък била плодовита колкото десет циганки и на два пъти “прихващала” от неприлично богатия си любовник.

Вместо да роди и отгледа децата на Рамадан, коравосърдечната и доста крадлива бивша шефка на ДФ “Земеделие” на мига решила да се отърве от доказателството за греха си и два пъти убила бебетата в утробата си с касапски аборти. Ако има по-тежък грях пред Всевишния от това да умъртвиш живо същество, то е че Ализан го е сторила в края на втория месец от бременностите си, когато невинните душички вече имали оформени телца и сърчица, отвращават се доктори, информирани за чудовищното деяние.

 

Кървавите престъпления на Яхова ни най-малко не намалили ищаха на транспортния милионер към телесата й и той непрестанно се хвалел, че тя е една от най-кадърните гювендии в харема му. Макар да е едра и грубо сложена, Ализан била ненаситна и доста перверзна. Често гостувала в баровския му сарай в Бояна чисто гола, слизайки от луксозната си лимузина само по палто и ботуши. Стенанията и пъшкането й били толкова силни, че се чували не само в съседните къщи, но като нищо стигали и до резиденцията на Ахмед Доган, гаврят се запознати с мръснишкото им хоби. Аграрната шефка най-обичала Рамадан да й го слага на теферич докато я обладава върху шезлонга на огромната си тераса с изглед към Витоша, допълват клюкари от обкръжението им.

 

След двата аборта обаче  дерибеите станали по-предпазливи в креватните си извращения и Аталай вече свършвал предимно в задния двор на г-жа Яхова, което като на всеки турчин му доставяло неописуем кеф, одумват ги завистници.

Източник: crimesbg.com