“Както казах, приятели, аз бях пребит, заплашван и унизяван в въпросната вечер в село Балдево”.  Това написа в социалните мрежи Симеон Бакалов, по-известен като бившия зет на Николина Чакърдъкова. Въпреки, че са разделени с дъщерята на голямата народна певица, двамата поддържали прекрасни отношения и си помагали в отглеждането на общите им деца. Точно името на Чакърдъкова даде повод на множество медии да предизвикат несъществуваща сензация, набеждавайки Бакалов за насилник и хулиган.

 

В началото на миналата седмица гръмна скандал с бившият зет на Николина Чакърдъкова, който бе обвинен в това, че е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Партулов, баща на единия пострадал. Случката се разиграла в нощта на по-миналата събота срещу неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото със свой приятел и започнала разправия между него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици.

 

Онова, което колегите пропускат да споменат, е че мелето е предизвикано от страшилището на Югозапада – Георги Кременлиев, с циничния прякор “Патката”. По стар селски навик той движи в областта с тениски на “ВИС-2”, парадирайки с връзките си с вече не съществуващата криминална организация. На пияна глава обичал да се хвали, че приживе Георги Илиев го бил наредил сред най-верните си хора и той изпълнявал специални поръчения на Главния.

 

Гангстерът е стар познайник на МВР, а най-противната му проява беше зверският побой над бременна жена – Зоя Кокошарова от гърменското село Марчево, която работи като рецепционист в хотелски комплекс "Делта" край село Огняново. Младата жена след нападението на Кременлиев е била настанена в болница с опасност да загуби бебето вследствие нанесения й побой и шока, припомнят местните новинарски сайтове. Патката е известен в региона като размирник и страшилище за община Гърмен.

 

В подкрепа на думите си, че също е пострадал от гнева на “Патката”, зетят на Чакърдъкова качи видеоклип, на който ясно се вижда как Кременлиев и негови авери - 15 яки и здрави бабаити - го завличат в тъмна уличка, събарят го на земята, нахвърлят се върху него, скачат му по главата, а той е сам по време на нападението.

 

“На клипа ясно се вижда всичко, като държа да подчертая че това е може би към края на побоя, преди това се изредиха още хора от компанията. Най-активен в клипа са Георги Кременлиев – Патката и Кирил Партулов. Язък че баща му Борис Партулов обиколи всички телевизии и се чудеше как с умалителни имена в стил : "Синчето ми си пиеше ракийчица в кръчмичката и беше нападнат" да изкриви реално какво се е случило”, представя гледната си точка зетят на народната певица.

 

Гледна точка! Зетят на Николина Чакърдъкова, Симеон Бакалов: Не съм виновен. “Патката” от ВИС-2 ме нападна и преби

В негова защита, но редакционната ни поща пристигна видеото, а подателите му обясняват как главорезите на “Патката” скачат му по главата на Бакалов, а единият от тях изпуска нож, който той взема от земята и в състояние на неизбежна самозащита го насочва срещу тях. Те пък, биейки го, се самонарязват. Това обяснява факта, че раните, описани от съдебните медици в епикризите им, не са прободни а са порезни, което изключва хипотезата да са били нанесени умишлено.

 

Гледна точка! Зетят на Николина Чакърдъкова, Симеон Бакалов: Не съм виновен. “Патката” от ВИС-2 ме нападна и преби - Снимка 2

“Във видеото конкретно се вижда и чува как Кирил Партулов ме удря многократно с юмруци като изпуска бокса и продължава и се самонаранява, раната му е ПРОРЕЗНА А НЕ ПРОБОДНА, аз в легнало положение и пребит действам в неизбежна самозащита. Патката иска пистолет да ме застреля както и се заканваше цяла вечер .... оставям другото сами да прецените......, беше озлочестеният младеж в личния си фейсбук профил.

 

Гледна точка! Зетят на Николина Чакърдъкова, Симеон Бакалов: Не съм виновен. “Патката” от ВИС-2 ме нападна и преби - Снимка 3

Той допълва, че заради обвиненията, че е наркоман, си е направил кръвен тест в сертифицирана лаборатория и той ясно е показал отсъствие на всякакви забранени вещества.

 

“В кой свят живеем”, пита подателят на писмото, а ние очакваме органите на реда в Благоевград да профилактират по-ефективно криминалния контингент.

Източник: crimesbg.com