Алекс Богданска след развода и връзката си с богаташ съвсем му отпусна края. За красавицата не важат закони и правила и тя си позволява да гази правилата за движение по пътищата.

 

От както мачка чаршафите с милионер бившата на Дани Петканов бе снимана как е паркирала скъпаркото си возило на тротоар на столичния  булевард „Витоша” , като е заела повече от две трети от площта, предназначена за пешеходци.

 

А коментарът към фотото звучи така. „На 6 септември привлекателната мацка Алекс Богданска нагло паркира на тротоара, като зае по-голямата част от него. А задницата на луксозното возило съвсем съзнателно е разположена на велоалеята.“

 

Ето и коментарите на последователите на групата „Майстори на паркирането в София“: „Не можеш да очакваш друго от такава „известна инфлуенсърка”, която шпори с мощно возило, а всъщност не умее да управлява даже и колело”.

 

Някои, които не я познават се питат: „Коя пък беше тая Богданска?”, на което по-вещи им отговарят: „модел и инфлуенсър (бившата жена на Даниел Петканов)”, „Оная дето се шляпаше с всеки срещнат докато беше с Лудия репортер!”

Източник: ХотАрена

Главозамая се! Алекс Богданска нагло паркира лимузината си на тротоара (Вижте безочливата й постъпка – Снимка)