По всяка вероятност държавното обвинение се вслуша в медиите и обществените личности, които я призоваха да заеме ролята си и да се захване със политиците и хората във властта, които се вече потриват ръце на жълтите павета в София.

Явен пример за излюпили се новобогаташи, които по някакъв начин са успели да се хванат за кокала на властта е Руди Гела. Изглежда, че  Приказка за стълбата на Христо Смирненски е писана точно за него.

Главният прокурор Иван Гешев ги погна! Кой е следващият след Руди Гела и Цветан Василев

Избраният за народен представител Радостин Василев успява да изгради „кариерата си“ с цяла верига от предателства – по-известните такива са към Титан и Сашо Томов и Слави Трифонов. Не е ясно още колко хора са получили нож в гърба новобогаташа от Плевен.

През лятото на 2022-ра дори влезе в роля на главен фактор в политиката. Тогава той поде инициативата да спаси проваления министър председател Кирил Петков, като му осигури мнозинство в Народното събрание.

По една или друга причина мисията, с която се нагърби Руди Гела се сгромоляса, но остана в историята със сериозен натиск, както и с предлагане на пари под масата, достигащи дори 6-цифрен порядък само и само да се спаси „умиращият“ кабинет на ПП, ДБ и БСП.

Скоро последва обяснителен режим от Радостин Василев, който се опита да обясни, че имунитетът му е поискан само, защото е казал нещо за Гешев.

Източник: pik.bg