Очевидно е, че напоследък актьорът и тв водещ Герасим Георгиев – Геро, е направо неузнаваем – видимо е втален, а изваяната му осанка породи редица слухове и спекулации по темата как е успял да влезе във форма.

Оказва се, че партньорът на Димитър Рачков в „Като две капки вода“, не е свалил около 35 кг. с популярните инжекции за диабетици, нито пък с кето диета или мъчително гладуване, а благодарение на бариатрична операция.

 

Противно на модата, която напоследък е обзела родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в съседна Турция, Геро е извършил тази процедура в София. Той сам разказа за операцията, разкривайки причината, на която се дължи драстичното му отслабване.

 

Разкрива, че спазва някакъв режим, но генералното е, че си е направил бариатрична операция в София, извършена от доц. Горнев и сега стиска палци всичко да е наред. Според думите му за момента всичко е под контрол, няма рискове и се чувства добре.

 

Бариатричната хирургия представлява хирургично лечение на болестното затлъстяване  и все още е малко позната у нас. Според медиците обаче в бъдеще тя ще е основният начин за справяне със затлъстяването и диабет тип 2. Прилага се при твърде дебели пациенти, които не могат да отслабнат със спорт или диета.

 

При операцията се извършват ефективни промени на храносмилателната система, подпомагащи загубата на тегло. Бариатричната хирургия използва различни техники за намаляване на обема на стомаха или ограничаване на усвояването на хранителни вещества от червата, или пък комбинация и от двете.

 

В случая с Геро е направен т.нар. стомашен байпас, при който се изрязва част от него. Колеги на актьора издават, че интервенцията при него е била крайно необходима, тъй като теглото му от над 130 кг. сериозно застрашавало здравето му.

 

С новата си визия Геро ще се впусне в поредното предизвикателство – новото шоу „Скрита самоличност“, където, както Геро разкри преди време, се изисква наблюдателност, забавно е, и вярва, че ще е свеж полъх в ефира.

Припомняме, че новото предаване ще стартира веднага след „Капките“ в началото на следващия месец.

 

Преди Геро да признае, че се е подложил на въпросната интервенция, зрителите смятаха, че се е стопил с помощта на „инжекциите на Галена“, както стана популярен „Оземпик“-ът, благодарение на който редица родни звезди се вталиха, но пък за сметка на това увредиха сериозно органите си.

Източник: Уикенд