Само няколко дни преди Великден, Гери Дончева отбеляза първата си година като семейна жена. По този повод бившата моделка публикува в социалните мрежи снимка, запечатала я като булка.

 

„Една година, откакто официално станахме семейство. Една година откакто второто ми фамилно име е Янков. Една прекрасна година на разбирателство, успехи и устрем към нови хоризонти“. С тези думи Гери коментира първата година от сватбата си.

 

Гери Дончева отбелязва година семеен живот с болничен шеф

Както вече стана ясно, тя се омъжи за Емил Янков, който е шеф на една от столичните болници. Съвсем скоро семейството ще отпразнува и първия рожден ден на дъщеричката си. припомняме, че миналото лято Гери сподели радостната вест, че е станала майка на момиченце. Тогава тя отбеляза, че Мария-Магдалена се е появила изненадващо на бял свят, доста преди термина. Все пак най-важното за Гери е, че въпреки това детето е здраво, силно и съвършено, както се изразява самата тя.

 

Припомняме, че госпожицата тежеше 2.720 кг., а ръстът й бе 47 см. Тя пое първата си глътка въздух в 1.44 ч. на 16 юли.

Тогава младата майка отбеляза, че тя и съпругът й са изключително щастливи, че семейството им расте здраво и голямо и не пропусна да благодари на всички, замесени в проекта.

Източник: Уикенд