Актуалната риалити звезда Пеньо Ганевски, по-известен като Гатьо, е напът да стане водещ в Нова тв, след като голяма част от зрителите наддадоха вой след отстраняването му от „Игри на волята“ и дори направиха петиция с искането да бъде върнат отново на екран.

 

И тъй като това няма как да стане, предвид факта, че снимките по предаването отдавна са приключили, то има вероятност Нова тв да се реваншира на зрителите като го направи лице на някой от онлайн проектите, свързани с предаването.

 

„Игрите“ пуснаха клип в официалната си страница, в който Гатьо казва: „Пичове, липсвам ви, затова ме върнаха“. По този начин той се обръща към феновете си. След това Гатьо бърза да обясни какво предстои да се случи в предаването като същевременно прави кратки прогнози и коментари за изхода от играта.

 

От кухнята на медията издават, че от продукцията обмислят начин, по който да удовлетворят най-адекватно искането на зрителите, за да не ги разочароват. Факт е, че бившият командос не може да води собствено предаване, тъй като няма нито нужното образование за това, нито пък опит. За сметка на това пък би могъл да записва забавни клипове около случващото се в „Игрите“.

 

Над 15 000 гледания и над 7 000 харесвания в рамките на по-малко от 24 часа събра първият клип на Гатьо в Инстаграм. Несъмнено, ако записите и занапред се радват на такава популярност, риалити героят ще бъде поканен да продължи да ги прави поне до края на предаването. Не се изключва и възможността да му предложат място в следващия сезон.

 

Не може обаче да се отрече, че освен множеството фенове, Гатьо отнесе и сериозна критика заради простоватите си маниери и стил на изразяване, както и заради консервативните убеждения, които демонстрира без притеснения.

 

Гатьо бил бодигард на Златко Баретата и Алексей Петров

 

Очевидно преобладаващата част от аудиторията вижда в това ефект, а не дефект и Гатьо им е повече от забавен. Зрителите дори го определят като свеж и интересен и затова настояват да му дадат да води собствена рубрика. 

 

Иначе в реалния живот от десетилетие и половина Пеньо Ганевски работи като охранител. Към днешна дата охранява пловдивски бизнесмен, чието име пази в тайна. Според злите езици мачото се е грижил известно време и за безопасността на Алексей Петров, който бе разстрелян наскоро като куче.

 

За никого не е тайна, че през последните години Трактора намали значително разходите за гардове и разкара професионалистите, които разбира се са скъпо платени. За сметка на това се заобиколи със селянчета от родния му край, което му коства и живота. До преди 2 години Гатьо работел за него, но напуснал поради пословичната му стиснатост. След това работил за кратко и при Златко Баретата. Макар да бил доволен от плащането и отношението към него, напуснал, за да се установи при семейството си в Пловдив, където започнал работа при местен бизнесмен.

Източник: Уикенд