Музикалната компания „Пайнер”, в която Галена работи вчера изненадващо пусна съобщение, че певицата отменя участието си в бургаския клуб Dock 5. От компанията се извиняват на феновете и обещават, че фолк дивата скоро ще се появи в Бургас за радост на многото си почитатели.

Какво всъщност се е случило с Галена, питат се нейните фенове. От запознати научихме, че певицата, която напоследък много отслабна е използвала опасен метод с инсулин за да свали излишните си кила. Чрез инсулиновите инжекции, които се поставят само за месец изчезват десетина кила и то без гладуване и без да се лее пот във фитнеса. Новуят метод се прилага лесно, но пък крие опасни последствия за тялото.

Ето това се е случило и с Галена. Скоро тя бе претрупана с участия и те допълнително са натоварили и без друго изтощения й организъм. А модния начин на сваляне на кила се е отразил зле на здравето й.

Инсулинът, чрез който  слабее се бие в корема, или в някоя друга част на тялото. Вследствие на него не изпиваш чувство на глад, нито ламтиш за сладко и килата се топят без много усилие. Целият курс на лечение се бият четири инжекции.

Галена, която търпеше доста критики,, че по време на коронакризата наддаде с 15 кила и не можа да  ги смъкне научила за инсулиновото отслабване и пробва метода. И наистина резултатът не закъсня. Всички се чудеха как можа толкова бързо да се стопи така, че даже да е по-слаба и от Преслава.

Лекарите обаче алармират, че ако провеждаш този метод и смесваш лекарството с алкохол може да се получат опасни странични влияния като например: сърцебиене, затруднено дишане, припадъци, сърдечен арест, че и в някои случаи смърт.

Галена получи припадък, отмени концерт в Бургас (Инжекциите с инсулин я докараха до пълен срив)