Галена за пореден път хвърли феновете си в потрес. Този път обаче безмълвието им не е породено от драстичното й отслабване, а от неадекватното й и низко поведение на сцената.

Те определиха поведението й като на „лека жена“. Не, че досега е била консервативна, но пък и чак такива изцепки по време на участие, никога не си бе позволявала. 

От кадрите, които се появиха в социалните мрежи се вижда как Мама Ураган се мята неадекватно сред фенки на фона на бесен кючек. Показа и движения на Азис, описвайки широк кръг с ханша си. 

След това затъкна микрофона в роклята си, за да не й пречи при новите движения. Очевидно разочарована в края на кючека тя се обърна към диджея с възмущение и отбеляза, че обикновено са по осем минути, призовавайки го да пусне отново кючек. След това направи забележка на момичетата, които танцуваха до нея на сцената да не се снимат, а да покажат на какво са способни.

Странният танц на Галена, който според очевидци освен всичко останало е бил извън ритъм накара феновете й да се запитат дали не е била под влияние на някакви медикаменти или пък алкохол.

На друго свое участие пък певицата не само позволи на фен да целува краката й, а дори го окуражи с широка усмивка. На всичкото отгоре тя дори повдигна роклята си в очакване целувките да продължат и доста над коляното й.
Източник: Уикенд