Петра, чието истинско име е Петя Атанасова, става популярна с артистичния си псевдоним през 90-те, когато решава да смени рок баладите с фолк изпълнения. Появата й на сцената е буреносна – още с първия си албум „Хищна хиена“, става любимка на публиката, която лесно запява песните й по нощните клубове. Малцина са наясно, че е завършила държавния университет в Санкт Петербург и докато пребивава в някогашния братски СССР, ходи по участия с руски музиканти. След дипломирането си работи като учителка в Хасково, където създава музикална банда, с която свирят в ресторант.

 

Зад гърба си има три брака, два развода и две дъщери от българските си съпрузи. Чувства се перфектно с гърка Димитрис и е категорична, че не била виждала мъж като него.

И тази година посрещнала рождения си ден, който е на 8 октомври с любов към всичко живо. Вече се е превърнало в нещо като традиция съпругът й Димитрис винаги да й прави изненади, да организира парти за празника… Тази година обаче ще празнуват само двамата, тъй като в Кипър, където живеят, сезонът все още не е свършил, а съпругът й се занимава с превоз на туристи и имат доста работа.

Определя се като щастлива жена, защото има всичко, но въпреки това продължава да получава подаръци не само за рождения си ден. Предстои им обиколка из Европа в компанията на приятели и се надява времето да е с тях. Иначе е убедена, че ще е много весело.

 

Дава оценка 8 по десетобалната система на отминалата година, тъй като не успяла да свърши всичко планирано. Определя я като година на крайностите, защото й се случвали както много хубави неща, така и лоши. Извадила си е поука от негативното, което й е минало през главата. Като цяло обаче е доволна.

 

Извън пеенето се занимава с ръчно правене на сапуни, които са вид произведение на изкуството, представляват букети от цветя, птици, ангелчета. Нарисувала и доста картини, които продава в интернет. Рисува и върху коледни играчки, а креативността й не я напускала нито за миг. Прави и свещи за декорация на празнични събития, рисува върху яйца, превръщайки ги в тип „Фаберже“.

 

Вярва в съдбата и в Бог. Неколкократно се е подлагала на регресия и при един от сеансите видяла себе си като египетска царица на плодородието. Твърди, че е приятно да пътуваш през времето и съветва хората да внимават в този живот, защото е трамплин за бъдещия. Според нея световните конспирации напоследък са плачевни, а не смешни. Нормален човек би се объркал от информацията, която чете и вижда. Въпреки всичко, главата горе и продължаваме напред, категорична е тя.

 

Денят й в Кипър, където според нея цари безвремие, започва с чай, фреш, плаж и позитивни емоции. Определя храната там като уникална и отбелязва, че като цяло животът там е хубав.

 

Убедена е, че доверието е в основата на успешния брак. Не смее да прогнозира как се вижда след 5 години, тъй като не се знае какво ще й се случи утре. Пояснява, че драстичното й напълняване, което е видимо за всички, се дължи на проблеми с щитовидната жлеза. Въпреки това отбелязва, че е щастлива и обичана жена напук на повечето килограми.

Източник: Уикенд