Преди броени дни фолк дивата Рени отпразнува поредния си рожден ден. Споделя, че празникът е преминал в тесен приятелски кръг.

 

Връщайки се назад във времето си спомня, че първите си пари изкарала в Норвегия и от там си купила касетофон „Хитачи“. Бил двукасетъчен и лесно можели да се правят записи.

 

Въпреки всички любовни изпитания, през които премина с бившия си съпруг, все още е убедена, че любовта е движещата сила на планетата и ако спрем да вярваме в нея след раздялата, това би довело до пълен крах. Убедена е, че един ден всичко на този свят се връща. Това, което никога няма да прости на бившия си съпруг е, че не са успели да запазят нормалната комуникация, поне заради децата им.

Най-лошото е, че настроил големия син срещу нея, тъй като не успял да се примири, че не е могъл да я сломи.

 

Понякога Борис все пак благоволява да се появи в дома й, но поведението му спрямо нея е агресивно, а понякога дори и вулгарно. За нея обаче той винаги ще си остане слънчево и безгрижно дете. Моли се единствено той да е добре и Бог да му помага.

 

Многократно е патила заради наивността и добротата й, но това не я е променило. Старае се обаче да се пази повече и е стеснила доста кръга си с познати и приятели.

Източник: Уикенд