Силиконовата флиртаджийка, която според мълвата ще излезе като победител от „Мастършеф“, е неузнаваема на снимките преди корекциите си. Сравненията между вида ѝ преди и сега потвърждава категорично максимата, че създадената красота от природата, не бива да се променя. Много хора обаче напоследък пренебрегват това правило и резултатът е налице, а Лора е една от тях.

 

Както е известно готвачката от Бяла Слатина започнала с корекциите по лицето си след като била коронована като миска, при това титлата е от Щатите, където не може да бъде обвинена, че е ползвала връзки. През 2016 г., когато Лора е още студентка, решава спонтанно да се включи в конкурс за красота Вис Лято, провеждан в Мартъл Бийч, Южна Каролина. 22-годишната по онова време студентка обаче не споделя по каква работа е била там, но вероятно е била част от така популярните тогава студентски бригади.

 

Флиртаджийката Лора от „Мастършеф“ преди корекциите (ФОТО)

Отива на конкурса като на шега, подкрепена от приятелите си, но успява да се пребори за титлата. Вероятно именно този й успех я е окрилил да се реши да продължи с конкурсите за красота и през следващата година, но тогава вече у нас. Обявена е за Мис Северозападна България и заминава за София, където се провежда финалният кръг на състезанието. Превръща се в любимка на публиката, но въпреки това не й присъждат короната. Вместо това короната отива при Тамара Георгиева, а това разпалва грандиозен скандал, защото повечето българи са категорично против нея и искат Лора да бъде обявена за най-красивата българка.

 

Асенова коментира в едно от интервютата си, че всяка жена е красива посвоему, споделяйки, че е благодарна за получената подкрепа и за това, че все пак е успяла да влезе в топ 5 на конкурса. По това време продължава да изглежда по естествен начин, както природата я е създала. Не се отказва от титлата и на следващата година се явява отново на конкурс, но този път на Мис България и я обявяват за Мис България Вселена – една от подгласничките на Радинела Чушева.

 

Флиртаджийката Лора от „Мастършеф“ преди корекциите (ФОТО) - Снимка 2

По това време Асенова вече е започнала с промените във вида си и поетапно налива и без това плътните си устни с все повече и повече хиалурон. Към днешна дата те са огромни и стоят абсолютно неестествено на нежното й лице. В изражението й сякаш не е останала и следа от предишното нежно момиче, което е спечелило сърцата на американците само преди 7 години. Освен това е прекалила и със силикона в пазвата си, която заплашва да прелее.

 

Единственото, което е останало от предишната Лора е добре поддържаната й фигура. Тя твърди, че отдавна залага на спорта, заради което може да си позволи от време на време да кривне от правия път по отношение на диетите си. Но това се случва рядко. Сладкото е забранено за трапезата й, а в готвенето си извън шоуто използва само зехтин и кокосово масло.

Източник: Уикенд