Фенове и последователи на Виктория Петрова останаха искрено натъжени и разочаровани след разкритието за своята любима водеща. Както знаем, вече седмици наред се говореше, че половинката на Красен Кралев е бременна и ще го дари с дете, което за нея щеше да бъде първото.

Е, за жалост на нетърпеливите й фенове се оказа, че това е поредната партенка, а Виктория не е бременна. Доказателството за това е фактът, че новинарката дори се е стопила - вталила се е с около десетина килограма, както самата тя потвърждава.

Петрова не издава каква е тайната на промяната й - дали е спазвала строги режими, или е потърсила услугите на специалисти по липосукция и скулптуриране на фигура, но е видно, че се чувства чудесно.

През последните години тя беше видимо надебеляла и това си личеше още по-жестоко на камерите, които и без друго ти добавят няколко килограма визуално. Колеги на Петрова споделят, че тя е много по-усмихната и по-уверена в себе си, като явно фактът, че не е заплодена, ни най-малко не я мъчи.

"Хайде бе! Това жените да не са крави за разплод?! Ако иска ще ражда, ако не иска - няма. Важното е да се чувстваш добре, да си щастлив и свободен", защитават я дами в мрежата.