Прави впечатление, че бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова и ексшефа на СОС Георги Георгиев, са неразделни в 50-ото Народно събрание. Това обаче не е изненада за никого, предвид факта, че двамата ГЕРБ-ери са си близки още от времето, когато управляваха Столична община в тандем, а сега дружбата им изглежда се е засилила още повече и даже си правят компания лед работа.

 

Във вторник Фандъкова излязла от сградата на Народното събрание, облечена в тъмносин костюм и бяла блуза. Температурата навън надхвърляла 30 градуса, но самоковската учителка по руски не свалила сакото си, тъй като държала видът й да е строго официален. Луксозната раница на гърба й обаче е продукт на британския бранд „Бърбъри“ и е на цена 1 500 евро, а токчетата й потропвали ритмично по паважа.

Отдалеч се виждало, че Фандъкова крачела толкоз устремено, че на припкащия около нея Георги Георгиев му било трудно да я догони. След като загрял от бързането, той си свалил сивия блейзър, шит по поръчка.

 

На паркинга зад парламента 62-годишната Фандъкова се натъкнала на своя почитателка – възрастна дама, подпираща се на патерици и с двете си ръце. Старицата се усмихнала пред даскалицата и я заговорила.

Източник: Уикенд