Евгени Генчев се бори да живее самостоятелен живот, но в България това се оказва трудно. Майката на пианиста изглежда има значителна власт над него и продължава да го контролира. Затова той е напуснал страната, за да учи и работи в чужбина.

 

Евгени се опитвал всячески да се освободи от властта на майка си, която го е обсебила и продължава да го третира като малко дете. На финала на предаването стана ясно защо "Ергенът" не иска да се върне у дома. Талантът с къдрава коса прояви поведение на дете, което се противопоставя на авторитета на майка си. Родителката на пианиста разтърси зрителите с изявата си, които бяха изненадани от отношението й към Валерия.

 

Евгени Генчев избягал в чужбина заради майка си

"Властна, злобна, невъзпитана и груба... отвратителна си! Жено, не пречи на сина си да бъде щастлив, ти си ужасна! В кой век живееш, където всички деца трябва да се подчиняват на теб, да отидат на почивка с теб, да живеят с теб. Просто съм потресена от начина, по който тези жени разрушават своите деца и техните семейства. Пълен ужас!" – написа възмутена зрителка.

 

Зрителите на шоуто бяха потресени от агресивното поведение на майката Светла, която се държеше ужасно с Валерия. Свекървата открито й заяви, че тя ще трябва да живее с нея, да се грижи за нея, да кръсти своето дете с нейното име и да изпълни още много изисквания като бъдеща снаха. Според майката всички внучки трябва да бъдат наименувани Светла, въпреки че вече има едно момиченце, което вече е кръстено на нея.

 

Според източници, близки до семейството Генчеви, майката на Евгени се държи по сходен начин към всички приятелки на сина си и в крайна сметка ги отхвърля. Независимо от това колко интелигентни, образовани и привлекателни са, бъдещата свекърва не одобрява нито една от тях за своя златен син.

 

Обикновено майката на пианиста не проявява ревността си от самото начало, но след няколко месеца насочва вниманието си към избраната от сина си. Светла започва да критикува всяко нещо, свързано с нея: защо не прекарват достатъчно време заедно, защо Евгени не се обажда на майка си два или три пъти на ден, защо пианистът предпочита романтична вечеря с любимата си пред тази вкъщи. Това е трудно за понасяне дори за най-търпеливите момичета. Явно властната майка Светла целенасочено желае, че "Ергенът" да остане вечно ерген.

 

"Майка ми не одобрява нито едно момиче, с което съм бил", признава Евгени, което ясно показва, че е мамино момченце и никога няма да се ожени, защото майката му е убедена, че няма достойна снаха за нейния уникален син.

 

В социалните мрежи се появяват коментари като: "Никога не бих могла да понасям майка като тази на Евгени! Какви традиции, какви изисквания, какви 5 лева?! Тези хора са ненормални! Това е причината, поради която все още има толкова много мамини момчета, лигльовци и измамници в 21 век! Просто защото майката постоянно се намесва в живота на вече семейния си син! Евгени не знае как да я сложи на място! Как може да позволява на тази себична и злобна жена, да му влияе на избора на съпруга? Пази Боже от такава свекърва – кобра очиларка!” – коментират в социалните мрежи.

 

Евгени Генчев е роден през лятото на 1989 г. в Пловдив и е завършил Кралската музикална академия в Лондон. Той е известен пианист, изнесъл концерти по цял свят. Сред неговите партньори са известни звезди като Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Музикантът е бил поканен като гост на много престижни събития и програми на телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел".

 

Евгени напуска родния Пловдив и заминава за Лондон на 19 години, вероятно с надеждата да се освободи от задушаващото поведение на майка си, но без успех. Разбира се там свободата му е била значително по-голяма. Той обича семейството си, вярва в ангели, предпочита драмите пред филмите на ужасите и е зодия Рак. Евгени има впечатляваща международна кариера, като е изнасял концерти в цяла Европа, Северна Америка, Китай и Австралия. Той е носител на над 15 национални и международни награди за пиано.

 

От детството си, Евгени е имал щастието да бъде отгледан в къщата на баба си и дядо си, където помагал в градината им и се грижил за нея. Тази връзка с природата резонира директно с музиката, изпълнявана от него.

 

Въпреки своето солидно образование, опита в чужбина и широкия си кръгозор, Евгени се сблъсква с трудности при установяване на връзка с жените в шоуто. Индивидуалните му срещи с момичетата са били източник на страдание за зрителите, които се чудят защо този образован и разумен младеж се затруднява в комуникацията си с жените. Очевидната причина за това е майка му. Светла е изключително властна и е създала комплекси на Гената, както го наричат приятелите му. "Ролята на родителя е да подкрепя, а не да се намесва. Евгени ще остане ерген с тази майка-пазител. Тя, вместо да му помага, му вреди и не му прави услуга", коментират приятелите на музиканта.

 

В предаването "Ергенът" пианистът поставя годежния пръстен на моделката и голяма любителка на кучета Валерия Георгиева. Тя е плевенчанка, която дефилира на модните подиуми в Азия, но нейната истинска страст са бездомните кучета и котки. В родния си град тя е основала приют за тях и влага всеки спечелен лев в него. Изборът на Евгени се оказва не особено успешен, според мнозина от феновете на риалити шоуто. Други се надяват на редакторката Елена, която се оказва по-сродна душа на къдравия музикант. Въпреки това, Евгени избира дългокраката Валерия.

 

 „Ти си беля, не, ти си голяма беля“, каза й той и като че ли думите му се  оказаха пророчески. При срещата с родителите на Евгени, мама Светла никак не одобри моделката, а желанието й клонеше към Елена. След края на „Ергенът” Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е минала по мед и масло. „Бяха предупредени за мен – моделката с кучетата. Явно очакват от мен да съм само добра домакиня и грижовна майка“, сподели тя. Евгени на свой ред пое руля и опита да обясни сконфузеността в поведението на родителите си: „Може би трябва да се извиня и оправдая официално. Баща ми дори не прие, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато разбраха, че тя е веганка – ох!… А сега вече ще има кой да ми готви веганско“, допълни с надежда все още ергенът.

 

Прави впечатление, че след края на шоуто, двамата с Валерия не са споделяли общи снимки в социалните мрежи. Има слухове, че Евгени е продължил да живее в голямата си къща в Пловдив, докато Валерия е останала в родния си Плевен. Няколко дни преди това, Валерия отбелязва своя 25-ти рожден ден. В социалните мрежи се появява видео, където Валерия отблъсква Евгени и позира сама пред обективите. В клипчето се вижда, как той се приближава до нея и поставя ръката си на кръста й. В този момент Валерия със студен поглед му казва остро: "Махни се!". Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за втори път. След това тя се приближава до ухото му и му прошепва нещо, в резултат на което той се отдръпва и казва "окей", а изразът му става сериозен. Това поведение на Валерия веднага поражда гняв в социалните мрежи. В крайна сметка, Валерия постига своята цел и в споделеното видео в социалните мрежи, 25-годишната победителка се наслаждава на прожекторите сама, без Евгени.

Източник: Уикенд