Мнозина останаха изненадани от начина, по който шеф Иван Манчев, който е водещ на предаванията „Черешката на тортата" и „Кошмари в кухнята" по Нова тв и изгората му Ива Бека печелят милионите си.

 

Оказва се, че двойката въртят общ бизнес – дотук нищо странно и необичайно, но забележете – бизнесът им е със софтуер, който продават на общините, отбелязва изданието „Галерия“. Фирмата им носи наименованието „Алфагис". Тя разработва, внедрява и поддържа софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, както и изготвя на анализи в областта на информационните технологии.

 

И двамата имат по 35%  от фирмата, а оставащите проценти са на техен бизнес партньор, който е на „ти“ със софтуера. Макар компанията на двойката да стартира едва през миналата година, клиентите им са вече над 20-тина като сред тях е и една от големите общини у нас – община Бургас.

 

Ето от какво печелят милиони шеф Манчев и приятелката му Ива Бека

Длъжността, която заема известният готвач във фирмата е „директор продажби“, а нежната му половинка е директор маркетинг. 

Тук е моментът да отбележим, че Ива не е спирала да работи и като брокер. За никого не е тайна, че тя продава скъпарски имоти от доста време. работи за една от най-известните компании у нас за недвижими имоти.

Манчев също не й отстъпва по заетост – той продължава да движи ресторантите и автосервиза, освен работата покрай общата им софтуерна фирма.

Източник: show.blitz.bg