Братя Аргирови категорично отказали участието си на 18 септември. Първоначално им било предложено да участват на събор край Калофер, но по-късно станало ясно, че става въпрос за международен русофлиски събор и категорично отказали.

 

След трикратния рестарт на кариерата, последният от които се случи през 2019 г. Светослав отбелязва, че сега всичко е доста по-осмислено, а и солидният им опит зад граница също си казва тежката дума. Благовест пък допълва, че към днешна дата шоубизнесът у нас е абсолютно професионален.

 

По повод навършването на 65 години, догодина Братя Аргирови планират концерт в зала 1 на НДК, на който ще поканят техни приятели, както и Симфоничния оркестър на Държавна опера – Русе. Имали са немалко лоши моменти на сцената, но са категорични, че гледат напред и бързо забравят лошото.

 

След редицата трудности, вече са успели да канализират и бизнеса си с недвижими имоти. Благовест обаче посочва, че по-голямата част от времето му отива в музика и напоследък работи много повече като продуцент и композитор, което му е страст.

Светослав пък е посветил свободното си време на довършването на къщата му в Банкя и се надява по Коледа да е новодомец като не пропуска да подчертае, че е много по-напред с нещата по къщата от брат му. Все още не е получил първата си пенсия от Норвегия. Това ще се случи щом навърши 66 години и ще е около 2000 евро.

Благовест пък на свой ред посочва, че ако трябва да разчита на българската си пенсия, спукана му е работата.

 

От много време насам това е първото им лято, в което не почиват заедно. Докато Благовест бил две седмици на море, Светослав не могъл да намери време за почивка. Докато Светослав е по-голям песимист и реалист, Благовест е по-голям авантюрист, но пък е бизнес насочен и прави доста неща и за двамата, което в момента им дава спокойствие.

Източник: Уикенд