Извън себе си от ужас е прочутата вече в цяла България Емили Йорданова, която обаче всички наричат просто Емили с тротинетката. Момичето, което всъщност е родено момче (но това ви е известно) се оплака публично преди броени часове. По-скоро не се оплака, а нададе вой, защото е ужасена за живота си.

Оказа се, че непознат мъж, около 35-годишен, с гола глава, с татуси по тялото и страшен вид, я набарал в близост до сградата на КАТ и започнал да й ръси адски закани.

"Първо този човек ме попита защо съм си карала тротинетката по пътищата?! Ами къде да я карам... А после ме хвана и започна да ме обижда и заплашва. Вика ми: "Къв си ти бе, урод! Изрод мръсен, долно изчадие, ще те убия, бе, ще те размажа като хлебарка! Ти си една мърша и само мърсиш земята", разказва за патилата си Емили с тротинетката.

И добавя, че я спасил само фактът, че това се разиграло на метри от КАТ. Двама служители видели разпрата и отишли да разтърват, след което обаче я накарали да се качи и тя горе, за да даде писмени обяснения за станалото.

"Издразни ме, че като им разправях какви ми ги говореше онзи, полицаите се подхилваха", гневи се Емилито.