Очевидно тази година не само „Сървайвър“ ще е различен.

 

„Хелс Китчън“, което ще се състезава с риалитито за оцеляващи също сменя формата си. вместо два отбора – на жените и мъжете, както досега, там вече ще се състезават 3 – на младите, опитните и звездите.

 

За целта от шоуто са подбрали осем популярни личности, за които ще стане ясно на по-късен етап как са с готвенето. Кои са тези хора от медията все още пазят тайна, но фолк певицата Емануела, вече показа снимки със звездата на шоуто – шеф Виктор Ангелов.

Мълвата носи, че и Къци Вапцаров ще влезе в „Кухнята на ада“.

 

Емануела и Къци в „Хелс Китчън 5“

Освен това „Хелс китчън“ също ще е с продължителност на епизодите по 3 часа на вечер, както „Сървайвър“.

„Кухнята на ада“ стартира на 20 февруари и ще се излъчва на гърба на „Сървайвър“. И двете предавания заприличват все повече на ВИП Брадър, вкарвайки като участници всички герои от жълтите хроники на вестниците и сайтовете. Феновете вече се чудят кои ще са популярните личности, които ще се потят над тиганите, докато слушат крясъците на шеф Ангелов.

 

Нова тв е задължила с договори новите участници да не разкриват подробности от шоуто, преди да бъде излъчено. В тях са предвидени сериозни неустойки, така че едва ли Емануела би ги нарушила с лека ръка. В този ред на мисли, най-вероятно е направила подсказката с одобрението на медията. Разбира се не е изключено да е влязла като гост в шоуто или пък да е наела кулинарната звезда за някой от клиповете си.

 

Мълвата носи, че и Къци Вапцаров ще се поти над тиганите. Освен, че обича да готви, той отглежда сам част от зарзавата, който слага на трапезата си.

Бодибилдърката Ралица Кашинова също показа снимки от „Кухнята на ада“. Дали обаче звездите наистина ще готвят или просто ще дегустират ястията, предстои да разберем.

 

Този сезон асистент готвачи на шеф Ангелов ще са участниците от втория сезон на риалитито Светла Илиева и Никола Симеонов. Шоуто стартира с 18 участници, като най-младите са наскоро навършили пълнолетие, а най-възрастният е на 65 години. По традиция голямата награда е 100 000 лв.

Източник: Уикенд