Журналистката Елизабет Методиева изплака в предаването На кафе, че е изпаднала в много неприятна ситуация. Водещата светска рубрика в предаването от известно време насам е сред панелистите. Тя се ожали, че е в ожесточен спор с близък роднина за имот.

 

При все, че не назова с кого точно от роднините си не може да излезе на глава, от откровенията й зрителите останаха с впечатлението, че дели имане с брат или сестра. Елизабет призна за спора покрай обсъждането на една от темите в предаването.

 

Актьорът Дарин Ангелов пък остана шокиран, тъй като недоумява как е възможно роднини да се карат за имоти и се зачуди не могат ли да делят по равно. Елизабет пък на свой ред му отвърна, че  това би могло да се случи, ако отсреща си имаш интелигентен човек. Дарин обаче остана изумен и от това й признание.

 

Елизабет Методиева в имотен спор с роднина

 

В този момент Гала също се намеси, разкривайки, че недоумява как е възможно близки роднини в един момент да се покарат покрай подялбата на имущество. Когато й дошло до главата тя също много се чудела откъде дошъл този конфликт и все още не може да си го обясни. Елизабет побърза да допълни, че очевидно става въпрос за алчността, която рано или късно се пробужда у хората по един или друг повод. В заключение тя посочи, че когато родителите не са направили навреме нещата, както трябва, накрая се стига до ожесточени спорове.

Източник: Уикенд