Набедената “мис топ модел” Цвети Разложка е проституирала в оборотния виенски клуб “Бабилон”, научи ексклузивно kliuki.bg от свои източници в бардака, през който се говори, че са минали десетки и дори стотици от най-изявените родни плеймейтки, певици, манекенки и дори няколко актриси от НАТФИЗ. Както вече писахме, преди време в нета лъснаха фотосите на Теди Велинова и Гергана Гунчева, които са били сред топ имената във виенския еротичен салон.

 

Специфичното за скъпия е**лник е, че жриците не се набират по стандартна схема чрез сводници, а се канят гастролиращи звезди, най-вече от бившия соцлагер. Собствениците държали пеперудките да са популярни имена в родината си и за тях в Гугъл да има изобилна информация и снимки. Така на клиентите се обяснявало, че консумират вип стока, за която трябва да се бръкнат тройно на стандартните тарифи. Не случайно част от момичетата заснемали рекламни фотосесии, с които заведението се рекламирало в сайтове за възрастни. Друга отличителна черта на нощния клуб била, че “хостесите” подписвали пространно декларация, в която трябвало да отбележат какви услуги предлагат, да опишат детайлно извращенията и униженията, на които са готови да се подложат за пари, колко възрастни да са клиентите и дори дали са готови да се друсат заедно с тях за по-голяма интимност по време на сесията.

 

В книжата, които Цвети Разложка била подписала собственоръчно било упоменато, че освен класическото орално и анално проникване, тя е готова да облизва щателно крака, зърна, тестиси и задни отверстия, нямала нищо против да лази по пода и да влиза в различни роли - най-вече на малко момиченце и на котка, която да мърка и мяука докато я онождат. В графата “наркотици” също била сложила отметка, че господата могат да шмъркат директно от силиконовите й прелести, но не е ясно дали самата тя се е черпила с бѐло.

 

Бивш служител в клуба сподели, че Цвети била изключително всеотдайна и не се гнусяла да обслужва застарели и затлъстели перверзници, които плащали най-скъпо, но малцина от вип компаньонките се навивали да ги онождат. Била нежна, но по-скоро пасивна и предпочитала да влиза в роля на покорна робиня, вместо на строга господарка. Преди акта стандартно ощастливявала мераклиите със стриптийз и сменяла няколко тоалета за повече разнообразие, издават източниците ни от столицата на разврата.

Източник: crimesbg.com