Пореден показен арест за пияния и дрогиран до козирката Явор Бахаров се е състоял преди час край великотърновското село Шереметя, съобщиха ексклузивно за kliuki.bg наши информатори.

 

Друсаният рецидивист е бил зрелищно закопчан след като дрегерът на КАТ е отчел над 1,2 промила алкохол, а тестът за наркотици е светнал положителен. Непоправимият алкохолик и наркоман е бил спрян за проверка на път от София за Варна след като полицейските радари отчели превишена скорост. Пред униформените актьорът е демонстрирал тежка неадекватност и агресия, довели до принудителното му оковаване в белезници и натикване в полицейската патрулка. Според очевидци на екшъна, братът на Захари Бахаров едва е стоял на краката си и е видял зор да измине няколкото метра до полицейската кола. Това обаче не му е попречило да сипе псувни и заплахи към служителите на реда.

 

Само преди три месеца, през декември м.г проваленият актьор беше арестуван за притежание на дрога, а през 2020 г. бе закопчан край Благоевград за шофиране на коктейл от наркотици и алкохол. Окръжния съд тогава го осъди условно с четиригодишен изпитателен срок, който тече и в момента.

 

Не е ясно как сегашната изцепка ще се отрази на досието му, но няма да е зле разглезеният от славата келеш да полежи няколко години ефективно, за назидание на други като него, коментират в гилдията.

 

Едно е сигурно - следващите 48 часа къдравият наркоман ще ги изкара на топло, в полицейския арест, допълват източниците ни от МВР.