Бомбастична новина взриви ефира днес, когато спортният журналист Петър Бакърджиев обяви публично, че снощи е станал татко за трети път. Бебчето е момиченце и ще носи името Бориса. И то, и майката са добре, а малката Бориса се е родила с тегло 2,800.

Това, което шокира всички обаче е, че родилката очевидно не е половинката на Бакърджиев - Гергана Гунчева, от която той има двама сина. Петър оповести новината в ефир, пред колегите си, чиято реакция беше меко казано неочаквана. Натали Трифонова и останалите буквално зяпнаха от изненада като явно изобщо не са знаели, че Бакърджиев чака бебе.

"Ама как? Кога? Защо ние нищо не подозирахме?", писна ококорена Натали, а Петър просто се усмихна и смънка нещо. Нито веднъж, повтаряме - нито веднъж, никой от колегите му не честити раждането на Гергана Гунчева, която е колежка на всички в същата медия - Би Ти Ви. Ако родилката беше тя, то името й щеше да се повтори поне дузина пъти, както си му е редът.

Припомняме, че преди месеци гръмна новината за раздялата между Гунчева и Бакърджиев, но никой от тях не пожела да коментира темата и тя замря. Явно крушката и тук си има опашка, а поводът за разлъката им вече е ясен - Петър е изневерил на Гери с друга, която снощи го дари с момиченце.

А и не на последно място - всички ние гледаме ежедневно Гунчева в ефир, но наличие на корем у нея не сме забелязали изобщо. Все пак, честито на родителите и да им е жива и здрава Бориса!